fourian.

Facebook Ads

Facebook er stadig den største platform

Vidste du, at Facebook stadig er en uovertruffen social mediegigant med 2,8 milliarder månedlige aktive brugere? Desuden besøger 1,84 milliarder brugere platformen dagligt, hvilket viser dens vedvarende popularitet, som kommer med en enorm rækkevidde. Det er desuden fascinerende at tænke på, at over halvdelen af Facebooks brugere er i den eftertragtede 18-34 års demografiske gruppe, hvilket gør den til en primær platform for brands, der sigter mod at engagere sig med et yngre publikum. Er det måske på tide, at du optimerer jeres Facebook-strategi?

Tal med Frederik

Fredrik er ansvarlig for vores performance afdeling, herunder annoncering på sociale medier og på Google.

Tal med Frederik

Fredrik er ansvarlig for vores performance afdeling, herunder annoncering på sociale medier og på Google.

I godt selskab med

Lad os lægge nogle flere fakta på bordet

Vanvittig rækkevidde: Med svimlende 2,8 milliarder månedlige aktive brugere er Facebook, udover at være en social medieplatform, et kæmpe globalt fællesskab. Fra teenagere til seniorer er hver demografisk gruppe aktiv og engageret, hvilket gør den til en guldgrube for B2C-virksomheder, som ønsker omfattende outreach.

Fourians ekspertise på Facebook

Vi kan accelerere din B2C eller B2B strategi
At skræddersy en Facebook-strategi kræver en blanding af kreativitet, databaserede indsigter og en dyb forståelse af forbrugeradfærd. Hos Fourian er vi stolte af at tilbyde netop det.

Vi arbejder både med det organiske og betalte Facebook.

Vi kan hjælpe dig med:

Vores strategier handler altid om at skabe meningsfuld påvirkning, og vi er specialister i at eksekvere alt lige fra selve strategien, til Facebookgrupper og annoncer, som fremmer ægte interaktioner, og sikrer, at dit brand ikke kun ses, men elskes og anbefales.

En Facebook-firmaside er dit brands digitale butiksvindue, og vi ønsker at sikre, at den afspejler dit brand-ethos, tiltrækker det rette publikum og fremmer engagement, hvilket omdanner følgere til loyale kunder – som ønsker at vende tilbage til din butik mere end én gang.

Vores ekspertise i Facebook-annoncering går ud over blot at skabe annoncer, da vi designer og skriver fortællinger, udformer overbevisende visuelt indhold og anvender strategisk målretning for at sikre, at dine kampagner ræsonnerer med det tiltænkte publikum, hvilket driver konverteringer og brand-genkaldelse.

For virksomheder, organisationer og B2C-brands tilbyder Facebook et univers af muligheder.

Dit brand fortjener det bedste, og det er præcis, hvad du får.

Kom i kontakt / Gratis analyse

Vi sidder klar til at tale med dig. Kontakt os via telefon eller e-mail. Derudover er du mere end velkommen til at sende os en besked eller en forespørgsel om at modtage en gratis analyse.

Forståelse for din virksomheds hjertekammer

Før vi skaber en Facebook strategi eller annoncer, starter vi med at skulle forstå kernen af dit brand. Den indledende fase er kritisk for os, fordi vi skal afstemme vores strategier med dit brands værdier, stemme og mål. Vi tror på, at en dyb forståelse af dit brand er nøglen til at skabe indflydelsesrige og autentiske kampagner.

Kreativt indhold, som er overbevisende

Vores kreative team sørger for, at hver eneste annonce vi skaber, både er visuelt tiltalende og overbevisende i sit budskab. Vi forstår poweren i storytelling – også i reklameverdenen, hvor vi bruger det til at få dit brand til at skille sig ud. Vores annoncer er designet til at engagere, inspirere og fremkalde handling, alt imens annoncerne forbliver tro mod dit brands identitet.

Problemfri integration og kontinuerlig udvikling

Vi sikrer, at din Facebook-strategi er problemfrit integreret med din samlede digitale strategi. Vi holder os ajour med de seneste tendenser og ændringer, så vi altid kan tilpasse vores strategier således, at din virksomhed eller dit brand altid er med på første parket.

Skabelsen af din skræddersyede Facebook-strategi

Udrustet med vores indsigter går vi videre til at udforme en skræddersyet Facebook-strategi. Planen handler om mere end at nå et bredt publikum – det handler om at nå de rigtige. Vi fokuserer på at skabe kampagner, som kommunikerer direkte til dit marked, og vi sikrer, at hver annonce er et skridt i den rigtige retning, mod at opbygge en stærkere forbindelse med dine potentielle kunder.

Data-drevet tilgang for maksimal effekt

Vi tror på kraften i data, og vores strategier er understøttet af dybdegående analyser og data-drevne indsigter. Vi overvåger og optimerer kontinuerligt dine kampagner for at sikre, at de leverer de ønskede resultater. Vores mål er at opnå det højest mulige afkast på investeringen, og det gør vi ved at træffe informerede beslutninger baseret på realtidsdata.

Gennemsigtig rapportering og løbende kommunikation

Gennemsigtighed er kernen i vores partnerskab, og er en af hjørnestenene i vores egen virksomhed. Da Fourian startede, var det også om et ønske om at disrupte og skubbe vores egen branche i en bedre retning – startende med gennemsigtighed. Vi leverer regelmæssige, detaljerede rapporter om ydeevnen af dine kampagner, og sikrer, at du har en klar forståelse af resultaterne.

Kontakt Frederik

Frederik er vores top performer – specialiceret i betalt annoncering.

Hvorfor vælge Fourian til at tage hånd om din Facebook-reklame?

Indledende møde

Vi starter med et dedikeret møde, hvor vi dykker dybt ned i alle aspekter af din virksomhed eller dit brand.

Strategiske indsigter

Efter at have gennemgået en grundig analyse, vil vi præsenterer vores indledende tanker for dig, som vil kulminere i udformningen af en skræddersyet strategi, nøje tilpasset til at passe direkte med dit brands unikke behov og ønsker.

Eksekvering & eftersyn

Efter at have modtaget din bekræftelse af strategi, bevæger vi os over i implementeringsfasen, hvor vi omhyggeligt udfører, overvåger og forstærker dine kampagne(r) for at sikre optimal ydelse og fornuftige resultater.

“Fourian is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists”

Christian Dam

Sales & Business Development

Jesper Glahn
Copenhagen Atomics

“Vi har haft stort udbytte af at arbejde sammen med Sarah omkring sociale medier. Altid inspirerende og masser af energi – og mange gode hints! Vi har fået en god platform til at arbejde mere effektivt på sociale medier og har hurtigt kunne skabe målbare resultater! Jeg kan varmt anbefale Sarah!”

Niels Møller
Organisationschef, Moderaterne

Sarah satte lynhurtigt skub i Moderaternes SoMe-kampagne, skabte overblik, samlede et kompetent team, arbejdede utrætteligt og med stor energi. Sarahs smittende, venlige og altid positive væsen har været et stort aktiv for Moderaternes valgkampagne, som bragte os fra nærmest ukendt parti til folketingets tredjestørste på fem uger.

Pia Allerslev
Ejer af ALLERSLEV

“Når man spørger Sarah om et godt råd – så får man det! Og man får det kort, præcist og meget anvendeligt. Til trods for, at der er mange ord og begreber, jeg ikke har helt styr på, når vi taler om hjemmesider og social media strategi, så formåede Sarah at forklare alt, så jeg både kunne forstå og bruge alt det jeg havde fået præsenteret. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Sarah Fourian.”

Eisho Dalil
Ejer af Francis Marketing

Vi har efterhånden hos Francis Marketing prøvet diverse bureauer til at lave vores hjemmeside uden at ende med det resultat som vi ønskede. Kevin greb opgaven, og udførte præcis den visuelle identitet som vi ønskede!

Stor anbefaling herfra.

Folketingsvalg x Fourian

Mange – ja, stort set alle her på LinkedIn, som følger med hos mig, kender mig som erhvervsdrivende med min virksomhed.

Læs mere

Tal med Frederik

CEO, Fourian

Christian Dam
Sales & Business Development

Sarah is an impressive and charismatic woman who knows her stuff. She is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists and Sarah is my preferred adviser specialist when it comes to SoMe strategies. She is highly recommended by my side.

Frederik Roose Øvlisen
Kontorchef, Forsyningstilsynet

Sarah made me understand social media algorithms – I took part in a workshop led by Sarah that not only taught me WHAT to do but more importantly HOW it works with the algorithms. Sarah is an eminent communicator with a deep understanding of how to enable social media and increase personal branding.

Kim Ziegler
Chief Design Officer & Partner

Sarah har hjulpet MeeW med at åbne døre til nye kunder, men samtidig også hjulpet os på vej med spot-on social media strategi, kommunikation og marketing. Alle opgaver og problemstillinger er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse og Sarah har, vigtigst af alt, skabt iøjenfaldende værdi for vores virksomhed. Jeg kan med tryghed og ro i sindet give mine varmeste anbefalinger, og jeg er overbevist om, at hun kan gøre præcis det samme for jer, som hun har gjort/stadig gør for os!

Freya Miller
Telly Award Winner 2022

Sarah recently gave me the most formidable Instagram crash course with a focus on how to best utilize this social networking platform for career purposes. What she taught me equipped me to develop my profile confidently, and also explained to me why I should take social media seriously as a career and visibility tool. I’m still just a newbie on Insta but I’m having fun with it and only wish I’d jumped on a lot sooner. I’d recommend Sarah in a heartbeat!

Bill Windsor
Owner, Eden Jaxx

Sarah came on board to help me with my social media for my project Eden Jaxx three weeks before opening and I knew 10 minutes into our first meeting she was the woman for the job. She is highly knowledgeable about how all the systems interact with each other and has the energy and enthusiasm to take your SoMe to the next level and above.

Anne Dorthe Pedersen
Ejer af Fru Sød

Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vist hvad jeg ville er de kommet med gode løsninger og har overholdt alle deadlines. De har stået for alt omkring min hjemmeside, jeg har bare skulle lægge varerne ind. Design opgaven med logo, farver og look er vildt flot, jeg blev interviewet om min person og ønsker og der kom smukt begrundet personligt resultat. De allerbedste anbefalinger herfra.

Nikolaj Lund
DiningSix & Burger Shack

Jeg havde bedt Sarah om råd til nogle tiltag, der kunne være med til at øge antallet af gæster og synligheden for en af vores restauranter. Sarah var så vanvittig godt forberedt, hun skød bare løs med forslag og ideer, jeg var blæst bagover af den energi Sarah havde og alle de ting jeg kunne tage med fra mødet. Intet mindre end genialt.