fourian.

Google Ads

Opnå salg/leads med Google Ads

Vidste du, at Google Ads, som en førende digital reklameplatform, når ud til en forbløffende 90% af internetbrugere over hele kloden? Det handler ikke kun om omfattende dækning, men også om præcision og relevans. En svimlende 65% af små-til-mellemstore virksomheder har omfavnet PPC-kampagner, og anerkender det næsten vanvittige potentiale i Google Ads. Med Fourian ved din side vil vi hjælpe dig med at udnytte den sande kraft af Google, og sikre at din virksomhed, organisation eller brand ikke bare vises – men skiller sig ud, og resonerer med det rette publikum på det rette tidspunkt.

Tal med Frederik

Fredrik er ansvarlig for vores performance afdeling, herunder annoncering på sociale medier og på Google.

Tal med Frederik

Fredrik er ansvarlig for vores performance afdeling, herunder annoncering på sociale medier og på Google.

I godt selskab med

Hos Fourian forstår vi den rolle, Google spiller i en digital rejse, og uanset om du begiver dig ind i Googles økosystem for første gang eller søger at forbedre din eksisterende tilstedeværelse, har vi dig dækket med en skræddersyet pakke af tjenester, herunder Google Tag Manager, Google Ads, Google Analytics og Google Merchant Center, sammen med dybdegående søgeordsanalyse.

Skræddersyede Google-løsninger

Ligesom alle andre tjenester vi tilbyder, er vores tilgang til Google skræddersyet til dine unikke behov. Vi administrerer alt omkring dine Google Ads, lige fra søgeordsanalyse, kampagne udførelse, til skalering og optimering. I bund og grund håndterer vi alt, så du kan fokusere på din forretning uden at bekymre dig om de finere detaljer i administrationen af Google Ads.

Hvad og hvorfor Google Ads?

Google Ads er en online reklameplatform fra Google, der gør det muligt for virksomheder at vise deres produkter og tjenester på Googles søgeresultater og andre websteder inden for Googles netværk. Med Google Ads kan virksomheder oprette kampagner og målrette deres annoncer til specifikke målgrupper baseret på geografi, demografi, interesser og søgeord. Denne præcise målretning hjælper virksomheder med at nå et mere fokuseret publikum, hvilket forbedrer chancerne for konverteringer og salg.

Certificeret Google Ads-partner

At vælge en certificeret Google Ads-partner som Fourian sikrer, at du arbejder med et team, der er anerkendt af Google for deres dygtighed i at administrere Google Ads-kampagner. Vores certificering betyder vores færdigheder, erfaring og adgang til eksklusive ressourcer og support fra Google, hvilket forsikrer dig om et kvalificeret partnerskab.

Google Ads-budgivning og Pay-Per-Click

Pay-Per-Click (PPC)-budgivning på Google Ads er en yderst effektiv markedsføringsmetode. Med PPC betaler du for at få dine annoncer vist i søgeresultater for specifikke søgeord – og du betaler kun, når din annonce klikkes på, hvilket gør det til en omkostningseffektiv løsning. Vi kan hjælpe dig med at balancere en konkurrencedygtig budstrategi for at maksimere dit afkast på investeringen og tilbyder både manuelle og automatiserede budstrategier.

Hvorfor PPC-annoncering?

PPC tilbyder adskillige fordele – men du betaler kun pr. klik, hvilket tilbyder gratis eksponering ellers. Det giver mulighed for fleksible realtidsjusteringer og sikrer høj synlighed i søgeresultaterne, hvilket forbedrer brandbevidsthed og webstedstrafik.

Google Ads-auktion

Auktionsprocessen er central for Google Ads, og den involverer evaluering af relevansen og kvaliteten af annoncører, der byder på det samme søgeord (for eksempel dine konkurrenter).
Din annonceplacering bestemmes af dit bud og din kvalitetsscore, og den højeste Ad Rank vinder auktionen, men betalingen er kun en smule højere end den næsthøjeste budgiver, hvilket understreger vigtigheden af en afbalanceret budstrategi.

Typer af Google Ads

Google Ads tilbyder forskellige formater som Google Søgning, Google Shopping, Google Display Netværk og YouTube-reklamer. Hvert format tjener forskellige formål, lige fra produktfremme til brandbevidsthed.

Hvorfor vælge Fourian til at administrere dine Google Ads?

Fourian – ligesom med enhver anden service – bringer ærlig ekspertise, der sparer tid og penge, og tilbyder skræddersyede, resultatorienterede strategier. Vores konstante tilpasning til digitale trends sikrer, at dit brand forbliver konkurrencedygtigt.

Kom i kontakt / Gratis analyse

Vi sidder klar til at tale med dig. Kontakt os via telefon eller e-mail. Derudover er du mere end velkommen til at sende os en besked eller en forespørgsel om at modtage en gratis analyse.

Sådan kan en opstart se ud:

Et partnerskab rodfæstet i tillid og ægte færdigheder

Hos Fourian opbygger vi langvarige relationer, og vores forpligtelse til din succes er fast, og vores tilgang er altid afstemt med din forretningsvækst. Vi forstår den konstant udviklende natur af digitale platforme, og vi tilpasser os dynamisk, hvilket sikrer, at din virksomhed ikke kun holder trit, men skiller sig ud.

“Fourian is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists”

Christian Dam

Sales & Business Development

Jesper Glahn
Copenhagen Atomics

“Vi har haft stort udbytte af at arbejde sammen med Sarah omkring sociale medier. Altid inspirerende og masser af energi – og mange gode hints! Vi har fået en god platform til at arbejde mere effektivt på sociale medier og har hurtigt kunne skabe målbare resultater! Jeg kan varmt anbefale Sarah!”

Niels Møller
Organisationschef, Moderaterne

Sarah satte lynhurtigt skub i Moderaternes SoMe-kampagne, skabte overblik, samlede et kompetent team, arbejdede utrætteligt og med stor energi. Sarahs smittende, venlige og altid positive væsen har været et stort aktiv for Moderaternes valgkampagne, som bragte os fra nærmest ukendt parti til folketingets tredjestørste på fem uger.

Pia Allerslev
Ejer af ALLERSLEV

“Når man spørger Sarah om et godt råd – så får man det! Og man får det kort, præcist og meget anvendeligt. Til trods for, at der er mange ord og begreber, jeg ikke har helt styr på, når vi taler om hjemmesider og social media strategi, så formåede Sarah at forklare alt, så jeg både kunne forstå og bruge alt det jeg havde fået præsenteret. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Sarah Fourian.”

Eisho Dalil
Ejer af Francis Marketing

Vi har efterhånden hos Francis Marketing prøvet diverse bureauer til at lave vores hjemmeside uden at ende med det resultat som vi ønskede. Kevin greb opgaven, og udførte præcis den visuelle identitet som vi ønskede!

Stor anbefaling herfra.

Folketingsvalg x Fourian

Mange – ja, stort set alle her på LinkedIn, som følger med hos mig, kender mig som erhvervsdrivende med min virksomhed.

Læs mere

Tal med Frederik

CEO, Fourian

Christian Dam
Sales & Business Development

Sarah is an impressive and charismatic woman who knows her stuff. She is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists and Sarah is my preferred adviser specialist when it comes to SoMe strategies. She is highly recommended by my side.

Frederik Roose Øvlisen
Kontorchef, Forsyningstilsynet

Sarah made me understand social media algorithms – I took part in a workshop led by Sarah that not only taught me WHAT to do but more importantly HOW it works with the algorithms. Sarah is an eminent communicator with a deep understanding of how to enable social media and increase personal branding.

Kim Ziegler
Chief Design Officer & Partner

Sarah har hjulpet MeeW med at åbne døre til nye kunder, men samtidig også hjulpet os på vej med spot-on social media strategi, kommunikation og marketing. Alle opgaver og problemstillinger er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse og Sarah har, vigtigst af alt, skabt iøjenfaldende værdi for vores virksomhed. Jeg kan med tryghed og ro i sindet give mine varmeste anbefalinger, og jeg er overbevist om, at hun kan gøre præcis det samme for jer, som hun har gjort/stadig gør for os!

Freya Miller
Telly Award Winner 2022

Sarah recently gave me the most formidable Instagram crash course with a focus on how to best utilize this social networking platform for career purposes. What she taught me equipped me to develop my profile confidently, and also explained to me why I should take social media seriously as a career and visibility tool. I’m still just a newbie on Insta but I’m having fun with it and only wish I’d jumped on a lot sooner. I’d recommend Sarah in a heartbeat!

Bill Windsor
Owner, Eden Jaxx

Sarah came on board to help me with my social media for my project Eden Jaxx three weeks before opening and I knew 10 minutes into our first meeting she was the woman for the job. She is highly knowledgeable about how all the systems interact with each other and has the energy and enthusiasm to take your SoMe to the next level and above.

Anne Dorthe Pedersen
Ejer af Fru Sød

Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vist hvad jeg ville er de kommet med gode løsninger og har overholdt alle deadlines. De har stået for alt omkring min hjemmeside, jeg har bare skulle lægge varerne ind. Design opgaven med logo, farver og look er vildt flot, jeg blev interviewet om min person og ønsker og der kom smukt begrundet personligt resultat. De allerbedste anbefalinger herfra.

Nikolaj Lund
DiningSix & Burger Shack

Jeg havde bedt Sarah om råd til nogle tiltag, der kunne være med til at øge antallet af gæster og synligheden for en af vores restauranter. Sarah var så vanvittig godt forberedt, hun skød bare løs med forslag og ideer, jeg var blæst bagover af den energi Sarah havde og alle de ting jeg kunne tage med fra mødet. Intet mindre end genialt.