fourian.

Der er en milliard grunde til at benytte sig af Instagram

Instagram handler ikke kun om selfies og solnedgange – det er i virkeligheden en katalysator for brand engagement, med svimlende 90% af dets milliard store brugerbase, der følger mindst én virksomhed. Dykker man dybere ned, opdager man, at 83% af brugerne har opdaget nye produkter og tjenester – direkte på Instagram. Denne visuelt centriske platform har cementeret sin position som et rum for kreativitet, og er også blevet en kanal for forretningsopdagelse og brandloyalitet. Med statistikker som disse er det ikke underligt, at brands fletter Instagram ind i fundamentet af deres digitale strategi.

Tal med Sarah

Sarah er ansvarlig for vores organiske afdeling, herunder strategi, branding, PR og kommunikation.

Tal med Sarah

Sarah er ansvarlig for vores organiske afdeling, herunder strategi, branding, PR og kommunikation.

I godt selskab med

Fourian + Instagram = din succes

Hos Fourian strækker vores rejse med Instagram sig over et rigt og transformerende årti. Vi har bistået en bred vifte af brands, lige fra nystartede virksomheder, der tager deres første digitale skridt, til veletablerede virksomheder, der introducerer nye og innovative produkter.

Vi er stolte af at have hjulpet mindre brands med at udvikle sig fra konceptstadiet til en betydelig online tilstedeværelse. Vi har fulgt og støttet dem, mens de har udfoldet deres egne fortællinger på Instagrams store lærred. På samme måde har større virksomheder og organisationer søgt vores ekspertise, når de har lanceret nye produkter eller bevæget sig ind på nye markedssegmenter. Uanset størrelse og form, er vi her for vores klienter.

Den sande skønhed ved Instagram ligger i dets formbarhed, og der eksisterer ikke en universel opskrift på succes, da hver brandhistorie er unik, og platformen blot udgør et medium til at formidle den. Derfor er en grundlæggende forståelse af platformen afgørende.

Hos Fourian har vi en dyb forståelse for Instagrams nuværende dynamik og funktioner, men vi forudser også dets fremtidige udvikling. Vi går i dybden med platformens kerne, publikums præferencer og de hurtigt skiftende algoritmer.

For at opnå reel succes på Instagram – eller enhver platform for den sags skyld – drejer det sig ikke kun om at tilpasse sig, det handler om at forudsige, hvor platformen bevæger sig hen. Derved kan man kontinuerligt innovere og forblive relevant.

Sarah var nomineret til Berlingske talent100, 2023

Hvad Fourian kan hjælpe med

Er du et B2C-brand?

Så er Instagram ikke bare en platform, men absolut en enormt markedsplads, hvor vores ønske er, at du ikke bare skal være en del af basaren, men at du reelt skal skille dig ud – og sælge. Vores ekspertise inden for direct-to-consumer marketing på Instagram sikrer en tilgang, der er indsigtfuld, innovativ og indflydelsesrig.

Dine potentielle kunder scroller, søger og shopper på Instagram, og det er vores primære opgave at sikre, at de standser op, fæstner blikket og foretager køb.

Kom i kontakt / Gratis analyse

Vi sidder klar til at tale med dig. Kontakt os via telefon eller e-mail. Derudover er du mere end velkommen til at sende os en besked eller en forespørgsel om at modtage en gratis analyse.

Forståelse af dit brands identitet

Det indledende skridt på vores rejse gennem Instagram indebærer en grundig dybdegående undersøgelse af dit brand eller virksomhed. Det gør vi, fordi vi ønsker at investere tid i at forstå dit brands eller din virksomheds værdier, dens mission og de unikke kvaliteter, der adskiller dig fra andre. Denne forståelse er afgørende for at kunne skabe en Instagram-tilstedeværelse, der autentisk afspejler, hvem du er som brand eller virksomhed.

Data, data, data

Vores Instagram-strategier er forankret i data-drevne indsigter, hvor vi analyserer trends, overvåger engagement og studerer publikumsadfærd for at sikre, at dit indhold når og resonnerer med de rette mennesker. Vores mål er at skabe indhold, der ikke blot præsenterer sig visuelt tiltalende, men som også leverer konkrete resultater, uanset om det er øget brandbevidsthed, forhøjet engagement eller øget salg.

Sarah Ghafourian Wiinblad Friktionsfri integration

Vi sikrer, at dine Instagram-indsatser er helt og aldeles problemfrit integreret med dine andre digitale kanaler, hvilket skaber en sammenhængende og ensartet brandoplevelse for dit publikum. Vi kan tage os af hele eller dele af din digitale rejse.

Strategisk Content Creation

Vi er af den overbevisning, at hvert opslag, story og reel udgør en mulighed for at engagere og skabe forbindelse med dit publikum. Vores kreative team designer indhold, der ikke blot er æstetisk og fængende, men også strategisk tilpasset dine mål. Vores fokus er konstant rettet mod at skabe autentisk og mindeværdigt indhold, der formidler din historie og engagerer dit publikum på meningsfulde måder – uden at spilde deres tid.

Opbygning af et fællesskab omkring dit brand

Instagram er et dynamisk fællesskab, og ærligt talt drejer det sig (stort set altid) om din stamme (din målgruppe). Vores indsats er koncentreret om at opbygge og vedligeholde et fællesskab omkring dit brand. Vi engagerer aktivt dine følgere, fremmer kommentarer og skaber interaktivt indhold, der også styrker en følelse af tilhørsforhold blandt din følgerskare.

Regelmæssig analyse og rapportering

Gennemsigtighed udgør kernen i ethvert sundt partnerskab, og et vellykket partnerskab hviler på tillid. Vi leverer periodiske rapporter og analyser, der giver dig en klar forståelse af din Instagram-performance. Vi vægter højt at holde dig velinformeret og aktivt involveret i processen, således at vores strategier ikke blot opfylder dine forventninger, men også bidrager målrettet til dine overordnede mål.

Tal med Sarah

Sarah er ansvarlig for vores organiske afdeling, herunder strategi, branding, PR og kommunikation.

Hvorfor indgå partnerskab med Fourian?

Indledende møde

Vi indleder vores samarbejde med et dedikeret møde, hvor vi grundigt udforsker alle aspekter af dit brand og forstår dets etos, mål og nuancer.

Strategiske indsigter

Efter en omhyggelig analyse præsenterer vi vores indledende tanker, der kulminerer i udformningen af en skræddersyet strategi, nøje tilpasset til at harmonere med dit brands unikke behov.

Eksekvering & eftersyn

Efter at have fået din godkendelse på planen, overgår vi til implementeringsfasen.

Fourian – Vores tilgang er forankret i en forpligtelse til ekspertise, med det formål at sikre, at dit brand dominerer i den digitale verden.

“Fourian is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists”

Christian Dam

Sales & Business Development

Jesper Glahn
Copenhagen Atomics

“Vi har haft stort udbytte af at arbejde sammen med Sarah omkring sociale medier. Altid inspirerende og masser af energi – og mange gode hints! Vi har fået en god platform til at arbejde mere effektivt på sociale medier og har hurtigt kunne skabe målbare resultater! Jeg kan varmt anbefale Sarah!”

Niels Møller
Organisationschef, Moderaterne

Sarah satte lynhurtigt skub i Moderaternes SoMe-kampagne, skabte overblik, samlede et kompetent team, arbejdede utrætteligt og med stor energi. Sarahs smittende, venlige og altid positive væsen har været et stort aktiv for Moderaternes valgkampagne, som bragte os fra nærmest ukendt parti til folketingets tredjestørste på fem uger.

Pia Allerslev
Ejer af ALLERSLEV

“Når man spørger Sarah om et godt råd – så får man det! Og man får det kort, præcist og meget anvendeligt. Til trods for, at der er mange ord og begreber, jeg ikke har helt styr på, når vi taler om hjemmesider og social media strategi, så formåede Sarah at forklare alt, så jeg både kunne forstå og bruge alt det jeg havde fået præsenteret. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Sarah Fourian.”

Eisho Dalil
Ejer af Francis Marketing

Vi har efterhånden hos Francis Marketing prøvet diverse bureauer til at lave vores hjemmeside uden at ende med det resultat som vi ønskede. Kevin greb opgaven, og udførte præcis den visuelle identitet som vi ønskede!

Stor anbefaling herfra.

Folketingsvalg x Fourian

Mange – ja, stort set alle her på LinkedIn, som følger med hos mig, kender mig som erhvervsdrivende med min virksomhed.

Læs mere

Tal med Sarah

Founder, Fourian

Christian Dam
Sales & Business Development

Sarah is an impressive and charismatic woman who knows her stuff. She is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists and Sarah is my preferred adviser specialist when it comes to SoMe strategies. She is highly recommended by my side.

Frederik Roose Øvlisen
Kontorchef, Forsyningstilsynet

Sarah made me understand social media algorithms – I took part in a workshop led by Sarah that not only taught me WHAT to do but more importantly HOW it works with the algorithms. Sarah is an eminent communicator with a deep understanding of how to enable social media and increase personal branding.

Kim Ziegler
Chief Design Officer & Partner

Sarah har hjulpet MeeW med at åbne døre til nye kunder, men samtidig også hjulpet os på vej med spot-on social media strategi, kommunikation og marketing. Alle opgaver og problemstillinger er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse og Sarah har, vigtigst af alt, skabt iøjenfaldende værdi for vores virksomhed. Jeg kan med tryghed og ro i sindet give mine varmeste anbefalinger, og jeg er overbevist om, at hun kan gøre præcis det samme for jer, som hun har gjort/stadig gør for os!

Freya Miller
Telly Award Winner 2022

Sarah recently gave me the most formidable Instagram crash course with a focus on how to best utilize this social networking platform for career purposes. What she taught me equipped me to develop my profile confidently, and also explained to me why I should take social media seriously as a career and visibility tool. I’m still just a newbie on Insta but I’m having fun with it and only wish I’d jumped on a lot sooner. I’d recommend Sarah in a heartbeat!

Bill Windsor
Owner, Eden Jaxx

Sarah came on board to help me with my social media for my project Eden Jaxx three weeks before opening and I knew 10 minutes into our first meeting she was the woman for the job. She is highly knowledgeable about how all the systems interact with each other and has the energy and enthusiasm to take your SoMe to the next level and above.

Anne Dorthe Pedersen
Ejer af Fru Sød

Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vist hvad jeg ville er de kommet med gode løsninger og har overholdt alle deadlines. De har stået for alt omkring min hjemmeside, jeg har bare skulle lægge varerne ind. Design opgaven med logo, farver og look er vildt flot, jeg blev interviewet om min person og ønsker og der kom smukt begrundet personligt resultat. De allerbedste anbefalinger herfra.

Nikolaj Lund
DiningSix & Burger Shack

Jeg havde bedt Sarah om råd til nogle tiltag, der kunne være med til at øge antallet af gæster og synligheden for en af vores restauranter. Sarah var så vanvittig godt forberedt, hun skød bare løs med forslag og ideer, jeg var blæst bagover af den energi Sarah havde og alle de ting jeg kunne tage med fra mødet. Intet mindre end genialt.