fourian.

Masterclass

LinkedIn Personlig Branding: Sådan fik vi 3.5 mio. eksponeringer

Med den rigtige positionering, branding og timing, er LinkedIn en ideel platform for alverdens spændende mennesker, virksomheder og organisationer. Det er det perfekte sted at planlægge flere møder med leads, konvertere dem til kunder, og opbygge god PR.

Pris: 4.500,- ekskl. moms.

Inkl. certifikat samt hjælpemateriale.

Næste kurser:

Jesper Glahn
Copenhagen Atomics

Vi har haft stort udbytte af at arbejde sammen med Sarah omkring sociale medier. Altid inspirerende og masser af energi – og mange gode hints! Vi har fået en god platform til at arbejde mere effektivt på sociale medier og har hurtigt kunne skabe målbare resultater! Jeg kan varmt anbefale Sarah!

Pia Allerslev
Ejer af ALLERSLEV

Når man spørger Sarah om et godt råd – så får man det! Og man får det kort, præcist og meget anvendeligt. Til trods for, at der er mange ord og begreber, jeg ikke har helt styr på, når vi taler om hjemmesider og social media strategi, så formåede Sarah at forklare alt, så jeg både kunne forstå og bruge alt det jeg havde fået præsenteret. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Sarah Fourian.

Niels Møller
Organisationschef, Moderaterne

Sarah satte lynhurtigt skub i Moderaternes SoMe-kampagne, skabte overblik, samlede et kompetent team, arbejdede utrætteligt og med stor energi. Sarahs smittende, venlige og altid positive væsen har været et stort aktiv for Moderaternes valgkampagne, som bragte os fra nærmest ukendt parti til folketingets tredjestørste på fem uger.

LinkedIn Masterclass i hjertet af København.

Vores Masterclasses går i dybden med en masse spændende emner, herunder sociale medier, digital strategi og kunstig intelligens. Hver enkelt masterclass fokuserer på et unikt tema. 

Efter at have deltaget vil du kunne

Spørg dig selv: “Når jeg bruger LinkedIn, er det så virksomhederne eller menneskerne, som jeg giver opmærksomhed?”

Det er i langt de største tilfælde CEO’en eller andre vigtige positioner – som er i virksomhederne – som vi giver opmærksomhed og som vi gerne vil have møde med.

Ingen køber uden tillid, og hvem er i virkeligheden bedre til at skabe den, end dig eller dine nøglepersoner i virksomheden?

Sarah vil lære dig hvordan du kan dele værdi, viden og brand fremmende historier, så det giver dig flere betalende B2B eller B2G kunder.”

Kurset indeholder:

Tilmeld Masterclass

Efter du har fået tilsendt dig vores Masterclass vil du modtage en bekræftelsesmail med tidspunkt og sted. Yderligere vil der blive fremsendt en faktura for deltagelse.

Mød din underviser

Vi er drevet af en enkelt mission – at levere ærlige og målbare forretningsresultater for vores kunder.

Vi besidder en indgående forståelse af de digitale kanaler, hvor dine kunder tilbringer deres tid, og vi udnytter avancerede planlægnings-, indkøbs- og analysemetoder til at inspirere potentielle kunder til handling. I stedet for kun at fokusere på rækkevidde og effektivitet har vi en anderledes og innovativ tilgang, der prioriterer opmærksomhed, relevans og håndgribelige resultater.

Denne strategiske ændring gør os i stand til at skabe effektive strategier og kampagner, der driver ægte engagement og langsigtet vækst for vores kunder.

Sarah Fourian

Vi er altid placeret ved frontlinjen i branchen, hvor vi kontinuerligt skubber til grænserne og fremdriver innovation, som gør os i stand til at levere exceptionelle resultater for vores kunder. Hos Fourian er vi ikke kun nørdede eksperter, men vi er også dedikerede til at skabe et fremragende arbejde, som medvirker til, at vi kan drive branchen fremad.

Hver virksomhed, organisation eller topleder er unik, og derfor tilpasser vi vores tjenester til hver enkelt kundes specifikke behov.

Omtalt i:

Sarah var nomineret til Berlingske talent100, 2023

Sarah Fourian

Founder, Fourian

Sarah Fourian

+45 26 16 72 84

Christian Dam
Sales & Business Development

Sarah is an impressive and charismatic woman who knows her stuff. She is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists and Sarah is my preferred adviser specialist when it comes to SoMe strategies. She is highly recommended by my side.

Frederik Roose Øvlisen
Kontorchef, Forsyningstilsynet

Sarah made me understand social media algorithms – I took part in a workshop led by Sarah that not only taught me WHAT to do but more importantly HOW it works with the algorithms. Sarah is an eminent communicator with a deep understanding of how to enable social media and increase personal branding.

Kim Ziegler
Chief Design Officer & Partner

Sarah har hjulpet MeeW med at åbne døre til nye kunder, men samtidig også hjulpet os på vej med spot-on social media strategi, kommunikation og marketing. Alle opgaver og problemstillinger er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse og Sarah har, vigtigst af alt, skabt iøjenfaldende værdi for vores virksomhed. Jeg kan med tryghed og ro i sindet give mine varmeste anbefalinger, og jeg er overbevist om, at hun kan gøre præcis det samme for jer, som hun har gjort/stadig gør for os!

Freya Miller
Telly Award Winner 2022

Sarah recently gave me the most formidable Instagram crash course with a focus on how to best utilize this social networking platform for career purposes. What she taught me equipped me to develop my profile confidently, and also explained to me why I should take social media seriously as a career and visibility tool. I’m still just a newbie on Insta but I’m having fun with it and only wish I’d jumped on a lot sooner. I’d recommend Sarah in a heartbeat!

Bill Windsor
Owner, Eden Jaxx

Sarah came on board to help me with my social media for my project Eden Jaxx three weeks before opening and I knew 10 minutes into our first meeting she was the woman for the job. She is highly knowledgeable about how all the systems interact with each other and has the energy and enthusiasm to take your SoMe to the next level and above.

Anne Dorthe Pedersen
Ejer af Fru Sød

Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vist hvad jeg ville er de kommet med gode løsninger og har overholdt alle deadlines. De har stået for alt omkring min hjemmeside, jeg har bare skulle lægge varerne ind. Design opgaven med logo, farver og look er vildt flot, jeg blev interviewet om min person og ønsker og der kom smukt begrundet personligt resultat. De allerbedste anbefalinger herfra.

Nikolaj Lund
DiningSix & Burger Shack

Jeg havde bedt Sarah om råd til nogle tiltag, der kunne være med til at øge antallet af gæster og synligheden for en af vores restauranter. Sarah var så vanvittig godt forberedt, hun skød bare løs med forslag og ideer, jeg var blæst bagover af den energi Sarah havde og alle de ting jeg kunne tage med fra mødet. Intet mindre end genialt.