fourian.

LinkedIn

Få indflydelse med LinkedIn

Vidste du, at LinkedIn er den mest betroede sociale medieplatform for indhold relateret til erhvervslivet, med over 90% af brugerne, der stoler på de oplysninger, de finder på platformen?

Der er så utrolig meget at gå glip af, hvis ikke man arbejder strategisk med LinkedIn.

Tal med Sarah

Sarah er ansvarlig for vores organiske afdeling, herunder strategi, branding, PR og kommunikation.

Tal med Sarah

Sarah er ansvarlig for vores organiske afdeling, herunder strategi, branding, PR og kommunikation.

I godt selskab med

Kraften i LinkedIn

Vi anerkender styrken i LinkedIn som et værdifuldt forretningsredskab, og vi er engagerede i at bistå vores kunder med at opnå succes på platformen. Vores ekspertise ligger i at opbygge Thought Leaders, Social Sellers og virksomhedssider, der skiller sig ud i mængden.

Vi besidder års erfaring med at skabe og implementere effektive LinkedIn-strategier, der leverer konkrete forretningsresultater. Med omkring 900 millioner brugere globalt og over 310 millioner aktive månedlige brugere er LinkedIn den største professionelle netværksplatform. Det udgør et kraftfuldt værktøj inden for B2B-markedsføring og salg, hvor over 80% af B2B-leads genereres via LinkedIn. Desuden anvender 92% af B2B-markedsførere LinkedIn til at distribuere indhold, hvilket positionerer det som den mest effektive platform for B2B-indholdsmarkedsføring.

Nylige studier viser

Uanset om du søger at styrke synligheden af dit personlige brand, generere flere leads eller opbygge en mere robust virksomhedstilstedeværelse, besidder vi den nødvendige viden og ekspertise til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi har en dyb og reel forståelse for LinkedIns algoritmer og vi forbliver ajour med de seneste best practices og trends på platformen. Fra optimering af din profil til skabelse af indhold, der harmonerer med din målgruppe, samarbejder vi tæt med dig for at udvikle en strategi skræddersyet til dine specifikke behov.

Vi har altid været og vil forblive dedikerede til, at skabe en personlig tilgang til hver af vores kunder og yde den nødvendige vejledning og støtte, som medvirker til at opnå succes på platformen. Uanset om målet er at etablere sig som en Thought Leader, Social Seller eller skabe en virksomhedsside, der skiller sig ud, besidder vi ekspertisen til at hjælpe dig med at realisere dine mål.

Produkter

Hvad du kan forvente efter at have inviteret os indenfor

Det med sider på sociale medier

Den digitale og sociale medieverden har udviklet sig, hvilket har resulteret i, at virksomhedssider på sociale medier nu rangerer lavere i den algoritmiske rangorden. Dette er en ændring, der ikke altid har været tilfældet. Men hvorfor er det sket?

Sociale medieplatforme, herunder ikke bare LinkedIn, men også Meta, har erkendt, at brugerne ofte blev overvældet af alle de kommercielle budskaber der før fandtes (organisk).

For at forbedre brugeroplevelsen har de valgt at prioritere indhold, der har ægte betydning for brugeren – altså indhold fra venner, familie og grupper – frem for reklameindhold fra virksomhedssider.

Betyder det, at virksomhedssider er forældede og slet ikke virker mere? Slet ikke.
Men deres rolle kræver tilpasning og strategi.

For at en virksomhedsside skal fungere optimalt i dag, kræver det en anden tilgang end før.

Regelmæssige opdateringer, tilpasning til de seneste platformsfunktioner og distribution af indhold, der ræsonnerer med publikum, er afgørende. Selv med alt dette på plads kan infusionen af betalt indhold være uundværlig, da der eksisterer et synergistisk forhold mellem virksomhedssider og betalte kampagner.

Hos Fourian specialiserer vi os i at revitalisere LinkedIn-virksomhedssider, så de ikke findes passive og generiske, men derimod levende og værdiskabende. Vi udarbejder skræddersyede strategier, der ikke kun afspejler en virksomheds eller organisations værdier og ambitioner, men også harmonerer med de udviklende nuancer af digitalt engagement.

Målrettet rækkevidde og et meget engageret publikum

På LinkedIn har 4 ud af 5 medlemmer indflydelse på forretningsbeslutninger, hvilket giver en uovertruffen mulighed for at nå beslutningstagere direkte. Med et publikum, der besidder dobbelt så meget købekraft som det gennemsnitlige webpublikum, og en 6 gange højere konverteringsrate, tilbyder LinkedIn en værdifuld platform for at nå ud til dit kerneforretningspublikum.

Unikke annonceformater og brandsikkerhed - LinkedIn er B2B heaven.

LinkedIn skiller sig ud med sine skræddersyede annonceformater, der spænder fra native annoncer i feedet til personlige sponsorerede beskeder og dynamiske annoncer. Disse formater sikrer, at dit budskab når frem på den mest effektive måde.

Samtidig er LinkedIn forpligtet til at opretholde en sikker og troværdig platform, hvilket sikrer, at dit brand altid optræder i et professionelt og positivt miljø.

Indsigt i publikum og målbare resultater - ingen er på LinkedIn uden er grund, og grunden handler om forretning.

LinkedIn tilbyder dybdegående publikumsindsigter, som giver dig mulighed for at forstå og engagere dit publikum bedre. Platformen tilbyder også avancerede værktøjer til at måle ROI og effektiviteten af dine kampagner, hvilket er afgørende for at forstå og forbedre din B2B-markedsføringsstrategi.

Relationer betyder noget - også i business.

I modsætning til B2C-marketing, hvor bred rækkevidde bedre kan være et nøgleord, kræver B2B-marketing en mere fokuseret tilgang. LinkedIn muliggør præcis målretning, hvilket giver dig mulighed for at nå de professionelle, der er mest relevante for din virksomhed. Denne tilgang hjælper med at bygge stærkere, mere meningsfulde forretningsrelationer.

En platform dedikeret til B2B

LinkedIn er anerkendt som den førende platform for B2B leadgenerering og er højt elsket for sin evne til at levere organiske resultater. Med et professionelt netværk på over 850 millioner medlemmer og 96% af Fortune 500-virksomhederne som kunder, er LinkedIn den ideelle partner, til at fremme din virksomhed og opnå dine forretningsmål.

Med LinkedIn’s sofistikerede tilgang til B2B-markedsføring, dybdegående publikumsindsigter og respekt for de unikke behov der findes i B2B-segmentet, er platformen en uvurderlig ressource for enhver virksomhed, der ønsker at styrke sit brand og udvide sin kundebase. Det kan kun anbefales at gøre LinkedIn til en central del af din digitale markedsføringsstrategi, hvor du vil kunne opleve, hvordan det kan transformere din rækkevidde og dine resultater.

Kom i kontakt / Gratis analyse

Vi sidder klar til at tale med dig. Kontakt os via telefon eller e-mail. Derudover er du mere end velkommen til at sende os en besked eller en forespørgsel om at modtage en gratis analyse.

“Fourian is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists”

Christian Dam

Sales & Business Development

Jesper Glahn
Copenhagen Atomics

“Vi har haft stort udbytte af at arbejde sammen med Sarah omkring sociale medier. Altid inspirerende og masser af energi – og mange gode hints! Vi har fået en god platform til at arbejde mere effektivt på sociale medier og har hurtigt kunne skabe målbare resultater! Jeg kan varmt anbefale Sarah!”

Niels Møller
Organisationschef, Moderaterne

Sarah satte lynhurtigt skub i Moderaternes SoMe-kampagne, skabte overblik, samlede et kompetent team, arbejdede utrætteligt og med stor energi. Sarahs smittende, venlige og altid positive væsen har været et stort aktiv for Moderaternes valgkampagne, som bragte os fra nærmest ukendt parti til folketingets tredjestørste på fem uger.

Pia Allerslev
Ejer af ALLERSLEV

“Når man spørger Sarah om et godt råd – så får man det! Og man får det kort, præcist og meget anvendeligt. Til trods for, at der er mange ord og begreber, jeg ikke har helt styr på, når vi taler om hjemmesider og social media strategi, så formåede Sarah at forklare alt, så jeg både kunne forstå og bruge alt det jeg havde fået præsenteret. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Sarah Fourian.”

Eisho Dalil
Ejer af Francis Marketing

Vi har efterhånden hos Francis Marketing prøvet diverse bureauer til at lave vores hjemmeside uden at ende med det resultat som vi ønskede. Kevin greb opgaven, og udførte præcis den visuelle identitet som vi ønskede!

Stor anbefaling herfra.

Folketingsvalg x Fourian

Mange – ja, stort set alle her på LinkedIn, som følger med hos mig, kender mig som erhvervsdrivende med min virksomhed.

Læs mere

Tal med Sarah

Founder, Fourian

Christian Dam
Sales & Business Development

Sarah is an impressive and charismatic woman who knows her stuff. She is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists and Sarah is my preferred adviser specialist when it comes to SoMe strategies. She is highly recommended by my side.

Frederik Roose Øvlisen
Kontorchef, Forsyningstilsynet

Sarah made me understand social media algorithms – I took part in a workshop led by Sarah that not only taught me WHAT to do but more importantly HOW it works with the algorithms. Sarah is an eminent communicator with a deep understanding of how to enable social media and increase personal branding.

Kim Ziegler
Chief Design Officer & Partner

Sarah har hjulpet MeeW med at åbne døre til nye kunder, men samtidig også hjulpet os på vej med spot-on social media strategi, kommunikation og marketing. Alle opgaver og problemstillinger er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse og Sarah har, vigtigst af alt, skabt iøjenfaldende værdi for vores virksomhed. Jeg kan med tryghed og ro i sindet give mine varmeste anbefalinger, og jeg er overbevist om, at hun kan gøre præcis det samme for jer, som hun har gjort/stadig gør for os!

Freya Miller
Telly Award Winner 2022

Sarah recently gave me the most formidable Instagram crash course with a focus on how to best utilize this social networking platform for career purposes. What she taught me equipped me to develop my profile confidently, and also explained to me why I should take social media seriously as a career and visibility tool. I’m still just a newbie on Insta but I’m having fun with it and only wish I’d jumped on a lot sooner. I’d recommend Sarah in a heartbeat!

Bill Windsor
Owner, Eden Jaxx

Sarah came on board to help me with my social media for my project Eden Jaxx three weeks before opening and I knew 10 minutes into our first meeting she was the woman for the job. She is highly knowledgeable about how all the systems interact with each other and has the energy and enthusiasm to take your SoMe to the next level and above.

Anne Dorthe Pedersen
Ejer af Fru Sød

Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vist hvad jeg ville er de kommet med gode løsninger og har overholdt alle deadlines. De har stået for alt omkring min hjemmeside, jeg har bare skulle lægge varerne ind. Design opgaven med logo, farver og look er vildt flot, jeg blev interviewet om min person og ønsker og der kom smukt begrundet personligt resultat. De allerbedste anbefalinger herfra.

Nikolaj Lund
DiningSix & Burger Shack

Jeg havde bedt Sarah om råd til nogle tiltag, der kunne være med til at øge antallet af gæster og synligheden for en af vores restauranter. Sarah var så vanvittig godt forberedt, hun skød bare løs med forslag og ideer, jeg var blæst bagover af den energi Sarah havde og alle de ting jeg kunne tage med fra mødet. Intet mindre end genialt.