fourian.

LinkedIn Personlig Branding

Udnyt LinkedIn på ægte vis og få opmærksomhed og indflydelse

LinkedIn personlig branding fokuserer på at fremhæve individer inden for en virksomhed, organisation, eller noget tredje, hvor brandingens opgave kan være mange og forskellige, men som hovedregel skal det forøge genkendelighed og udvide deres rækkevidde, ud til både eksisterende kunder og potentielle leads.

Tal med Sarah

Sarah er ansvarlig for vores organiske afdeling, herunder strategi, branding, PR og kommunikation.

Tal med Sarah

Sarah er ansvarlig for vores organiske afdeling, herunder strategi, branding, PR og kommunikation.

I godt selskab med

Services, produkter og virksomheder kan ofte virke udskiftelige – eller sammensmeltet – set fra et kundeperspektiv. Men, der er ét element, der bestandigt skiller sig ud: det menneskelige aspekt. Særligt når det kommer til at være leder, beslutningstager eller salgsansvarlig i en organisation. Her kan den personlige sammenkobling mellem det autentiske menneske sammen med virksomheden eller brandet afgørende. En ægte, personlig tilgang, integreret med virksomhedens identitet, bidrager til øget synlighed – men den etablerer også en essentiel og afgørende tillid. Og det er ikke bare en overfladisk observation, men et dybtliggende princip: Alle forretningsrelationer hviler på og er afhængige af tillid.

Vil du have mere opmærksomhed fra magasiner eller andre relevante nyhedskanaler?

Personlig branding er en PR-kærligheds-maskine. Tænk over det. De fleste virksomheder er ikke dem man interviewer – det er individet der er det centrale og spændende. Derfor har vi også stor succes med at arbejde med personer, som skal bruge deres branding til at søsætte et nyt projekt, lancere noget nyt eller som er på udkig efter nye, og spændende veje.

Medier og mennesker bliver fængslet af historierne, følelserne og personlighederne bag en virksomhed, i langt højere grad end “alene” logoet, der repræsenterer dem.

LinkedIn Personlig Branding

Fourian har en førende ekspert, som har stor succes med LinkedIn Personlig Branding – også for hende selv. Vi forstår nemlig om nogen, den superkraft der findes i personlig branding på LinkedIn og har derfor en dokumenteret track record med at hjælpe ledere og andre professionelle med at opbygge deres personlige brand på platformen. Alene i 2022 genererede vores grundlægger over 3,5 millioner visninger på hendes LinkedIn, hvilket viser vores ekspertise i at skabe og implementere effektive personlige brandingstrategier. Ps. de 3.5 mio. var organiske visninger, og ikke betalte!

Vores team har flere års erfaring med at skabe og implementere effektive personlige brandingstrategier på LinkedIn, og vi har specialiseret os i at medskabe though leaders, social sellers og personlige brands, som skiller sig ud og skaber resultater. Vi arbejder tæt sammen med vores klienter, for at forstå deres mål, styrker og unik-hed, hvorefter vi er i stand til at udvikle en skræddersyet strategi, som er designet til den enkeltes specifikke behov.

Vi forstår nuancerne i LinkedIn-algoritmerne og holder os opdaterede med alt den seneste udvikling, best practices og trends. Fra optimering af din profil til at skabe indhold, som virker på din målgruppe, vil vi arbejde tæt sammen med dig for at skabe en strategi, der er skræddersyet til dig. Vi er utrolig dedikerede til at ville hjælpe vores klienter med at opnå succes på platformen og opbygge et stærkt personligt brand, som skaber resultater.

Som topleder kan vi arbejde med dig, og opbygge et personligt brand omkring dig, som skaber resultater og hjælper dig med at skille dig ud på platformen. Vi kan også træne din bestyrelse, salgsteam eller marketingteam i, hvordan man implementerer Social Selling i organisationen. Vores team har flere års erfaring med at skabe og implementere effektive Social Selling-strategier, og vi er dedikerede til at dig med at opnå succes på platformen.

Er personlig branding noget for mig?

Vores færdigheder på LinkedIn dækker et bredt spektrum og omfatter udviklingen af personlige brandingstrategier for en række brancher, herunder alt lige fra industrien og pharma til mode, marketing og politik.

Personlig branding er relevant for næsten alle, uagtet virksomhedens størrelse – hvad enten det er en fremadstormende startup, en mellemstor virksomhed eller en veletableret organisation. Mens nogle sigter efter at forme et brand, der afspejler deres værdisæt, kan nogen være mere drevet mod større PR-synlighed – og så er der også andre som ønsker at forny deres image, så de fortsat er attraktive og moderne for den næste bølge af talenter.

Hvordan forløber et personligt branding forløb sig?

Tør at træd ind i spotlightet med en klar, selvsikker og skræddersyet tilgang

Min LinkedIn er ikke proppet med følgere?

Uanset om du lige er startet og har en beskeden konto, eller om du allerede har en stor tilstedeværelse, så er Fourian gode til at forstærke din indflydelse på ethvert niveau. Fra at assistere med en indledende LinkedIn-rejse til at hjælpe multinationale virksomheder i at skabe though leadership, spænder vores ekspertise over hele spektret. Hos Fourian handler det ikke om en bestemt størrelse, men om den værdi, vi kan skabe for dig. Ingen udfordring er for lille eller for stor.

Hvad kan LinkedIn personlig branding hjælpe dig med?

Hos Fourian er vores LinkedIn-strategier lige så forskellige som vores klienters mål. Mennesker kommer i forskellige størrelser, ønsker, drømme.. Det samme gør vores strategier. Fra at hjælpe topledere med at fange opmærksomhed fra en bestemt gruppe af mennesker, til at afstøve organisationer med henblik på, at tiltrække nyt talent, så er vi nogle gode partnere.

Fordele ved at samarbejde med os:

Kom i kontakt / Anmod om møde

Vi sidder klar til at tale med dig. Kontakt os via telefon eller e-mail. Derudover er du mere end velkommen til at sende os en besked eller en forespørgsel om et privat møde.

“Fourian is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists”

Christian Dam

Sales & Business Development

Jesper Glahn
Copenhagen Atomics

“Vi har haft stort udbytte af at arbejde sammen med Sarah omkring sociale medier. Altid inspirerende og masser af energi – og mange gode hints! Vi har fået en god platform til at arbejde mere effektivt på sociale medier og har hurtigt kunne skabe målbare resultater! Jeg kan varmt anbefale Sarah!”

Niels Møller
Organisationschef, Moderaterne

Sarah satte lynhurtigt skub i Moderaternes SoMe-kampagne, skabte overblik, samlede et kompetent team, arbejdede utrætteligt og med stor energi. Sarahs smittende, venlige og altid positive væsen har været et stort aktiv for Moderaternes valgkampagne, som bragte os fra nærmest ukendt parti til folketingets tredjestørste på fem uger.

Pia Allerslev
Ejer af ALLERSLEV

“Når man spørger Sarah om et godt råd – så får man det! Og man får det kort, præcist og meget anvendeligt. Til trods for, at der er mange ord og begreber, jeg ikke har helt styr på, når vi taler om hjemmesider og social media strategi, så formåede Sarah at forklare alt, så jeg både kunne forstå og bruge alt det jeg havde fået præsenteret. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Sarah Fourian.”

Eisho Dalil
Ejer af Francis Marketing

Vi har efterhånden hos Francis Marketing prøvet diverse bureauer til at lave vores hjemmeside uden at ende med det resultat som vi ønskede. Kevin greb opgaven, og udførte præcis den visuelle identitet som vi ønskede!

Stor anbefaling herfra.

Folketingsvalg x Fourian

Mange – ja, stort set alle her på LinkedIn, som følger med hos mig, kender mig som erhvervsdrivende med min virksomhed.

Læs mere

Tal med Sarah

Founder, Fourian

Christian Dam
Sales & Business Development

Sarah is an impressive and charismatic woman who knows her stuff. She is my preferred interpreter for all SoMe things. In a world where everything changes and evolves so quickly, it is important to surround yourself with specialists and Sarah is my preferred adviser specialist when it comes to SoMe strategies. She is highly recommended by my side.

Frederik Roose Øvlisen
Kontorchef, Forsyningstilsynet

Sarah made me understand social media algorithms – I took part in a workshop led by Sarah that not only taught me WHAT to do but more importantly HOW it works with the algorithms. Sarah is an eminent communicator with a deep understanding of how to enable social media and increase personal branding.

Kim Ziegler
Chief Design Officer & Partner

Sarah har hjulpet MeeW med at åbne døre til nye kunder, men samtidig også hjulpet os på vej med spot-on social media strategi, kommunikation og marketing. Alle opgaver og problemstillinger er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse og Sarah har, vigtigst af alt, skabt iøjenfaldende værdi for vores virksomhed. Jeg kan med tryghed og ro i sindet give mine varmeste anbefalinger, og jeg er overbevist om, at hun kan gøre præcis det samme for jer, som hun har gjort/stadig gør for os!

Freya Miller
Telly Award Winner 2022

Sarah recently gave me the most formidable Instagram crash course with a focus on how to best utilize this social networking platform for career purposes. What she taught me equipped me to develop my profile confidently, and also explained to me why I should take social media seriously as a career and visibility tool. I’m still just a newbie on Insta but I’m having fun with it and only wish I’d jumped on a lot sooner. I’d recommend Sarah in a heartbeat!

Bill Windsor
Owner, Eden Jaxx

Sarah came on board to help me with my social media for my project Eden Jaxx three weeks before opening and I knew 10 minutes into our first meeting she was the woman for the job. She is highly knowledgeable about how all the systems interact with each other and has the energy and enthusiasm to take your SoMe to the next level and above.

Anne Dorthe Pedersen
Ejer af Fru Sød

Fantastisk firma med gode og kvalificeret ansatte. De har løst alle opgaver til UG kryds og slang. Været meget lydhør for mine ønsker og har forstået at udfører dem. Når jeg ikke har vist hvad jeg ville er de kommet med gode løsninger og har overholdt alle deadlines. De har stået for alt omkring min hjemmeside, jeg har bare skulle lægge varerne ind. Design opgaven med logo, farver og look er vildt flot, jeg blev interviewet om min person og ønsker og der kom smukt begrundet personligt resultat. De allerbedste anbefalinger herfra.

Nikolaj Lund
DiningSix & Burger Shack

Jeg havde bedt Sarah om råd til nogle tiltag, der kunne være med til at øge antallet af gæster og synligheden for en af vores restauranter. Sarah var så vanvittig godt forberedt, hun skød bare løs med forslag og ideer, jeg var blæst bagover af den energi Sarah havde og alle de ting jeg kunne tage med fra mødet. Intet mindre end genialt.