fourian.

Folketingsvalg x Fourian

Sarah Ghafourian Wiinblad

Mange – ja, stort set alle her på LinkedIn, som følger med hos mig, kender mig som erhvervsdrivende med min virksomhed. Men, den sidste måneds tid har jeg haft en fantastisk spændende opgave: Moderaternes sociale medier. Denne valgkamp har været stærkt fokuseret på ordentlighed, og substans. Strategien hed ikke ‘for enhver pris’, men nærmere ‘noget på hjerte’. Vi er ikke færdige endnu, og rejsen er næsten kun begyndt.Det ændrer ikke på, at jeg er umådelig stolt af, at bidrage til demokratiet med det jeg er meget passioneret omkring.

Jeg kan sætte flueben ved et ønske, jeg har haft siden starten af virksomheden: mission Folketingsvalg x Fourian 🫶🏽

Der har været mere stille fra mig, end hvad jeg selv synes er godt. Men, at køre valgkamp er bare NEXT LEVEL, samtidig med drift af virksomhed. Jeg er udbrændt og fandens tændt på samme tid 🤟🏽

Ps. jeg har kørt virksomheden ved siden af, helt som jeg plejer. Dog mere natarbejde og sene møder. Tak til alle for at have været så forstående og for at afholde aften møder eller foredrag med mig!

Vil du holdes opdateret?

Vi sender max 2 e-mails pr. måned – og deler ikke dine informationer.

Facebook
LinkedIn

Folketingsvalg x Fourian

Mange – ja, stort set alle her på LinkedIn, som følger med hos mig, kender mig som erhvervsdrivende med min virksomhed.

Læs mere